BİSİT ALÜMİNYUM

Alüminyum Hurda Firması

Alüminyum hurda firması olan BİSİT Alüminyum hurda ve diğer malzemelerden geri dönüşümlü alüminyum külçe üreten sektörde öncü fırmadır. 30 yıllık tecrübemiz ile tüm diğer sektörlere katkı sağlayıp değer katıyoruz. Tüm bu bilgi birikimimizi müşterilerimizle paylaşarak sektöre yön veren ve müşterilerimizi geleceğe hazırlayan, çözüm olanakları sağlayan bir kuruluş yapısı benimsiyoruz. Avrupa, Amerika ve Ortadoğu ülkerinde bulunan önde gelen firmalarla işbirliği içinde olup, tüm çeşitleriyle Alüminyum ithalatı yapmaktayız. Kendi tesislerimizde bunları ergiterek ticaretini ve geri dönüşüm hizmetini sağlamaktayız. Türkiye'de ki Alüminyum külçe ihtiyacı olan firmalara hammadde tedariği sağlıyor ve bu konuda teknik destek veriyoruz.

Alımını yaptığımız başlıca hurdalar.

  • Alüminyum Cüruf
  • Alüminyum Jant
  • Alüminyum Folyo
  • Alüminyum Motor Gövdesi
  • Alüminyum Profil
  • Alüminyum Talaş
  • Alüminyum İçecek UBC
  • Alüminyum Araiş Hurda
  • Alüminyum Tel Hurda
Alüminyum Hurda

Alüminyum Hurdacı

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte geri dönüşüm tesislerinin üretimdeki payı artıyor. Çevre kirliliğini azaltan bu tesisler, çok sayıda alüminyum hurdacı firması tarafından işletiliyor. Sürdürülebilir yaşam için mevcut kaynakların bilinçli kullanılması ve geri dönüşümle üretime katılması gerekiyor. Toplayıcılar tarafından bulunan alüminyum hurda geri dönüşüm firmalarına getiriliyor. Bu firmalar alüminyumu ayrıştırdıktan sonra külçeye dönüştürüyor. Külçelerse alüminyum hurdacı firması tarafından bu hammaddeye kullanan sanayi şirketlerine gönderiliyor. Enerjiyi tasarruflu kullanan bu tesisler, alüminyumun ilk üretiminin yüzde 5 enerjisiyle çalışıyor. Böylelikle enerji kaynakları fazla tüketilmiyor.

Geri Dönüşümlü Alüminyum Hurdacı Firması

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte geri dönüşüm tesislerinin üretimdeki payı artıyor. Çevre kirliliğini azaltan bu tesisler, çok sayıda alüminyum hurdacı firması tarafından işletiliyor. Sürdürülebilir yaşam için mevcut kaynakların Doğadaki boksit cevherinden çıkarılan alüminyum elektroliz yöntemiyle ayrıştırılarak elde ediliyor. Geri dönüşümde ise çıkarmaya gerek olmayıp hurda alüminyum ürünlerden yeniden elde ediliyor. Kullanım alanı yaygın olan alüminyum; inşaat, gıda, ambalaj, elektrik sektörlerinde tercih ediliyor. Bu sektörlerin atık hurdaları Alüminyum hurda firması tarafından yeniden işlenip tüketime kazandırılıyor. Bisit Alüminyum olarak alüminyum geri dönüşüm tesisleri işletiyoruz. Sektörün köklü firmalarından biri olup çeyrek asırdan fazladır faaliyet yürütüyoruz. Standartlara uygun şekilde hizmet veren az sayıda işletme arasında yer alıyoruz.

İstanbul Alüminyum Hurdacı Firması

Sektörde hurdalar kategorilere ayrıştırılıyor dönüştürülüyor. Alüminyum hurdacı şirketleri faaliyetleri doğrultusunda hurda türü seçiyor. Geri dönüşüm için alüminyum içecek kutusu, tel hurda, talaş, motor gövdesi, jant, cüruf, araiş gibi hurdaları alıyoruz. İstanbul alüminyum hurdacı firması deyince akla gelen firmalar arasında öne çıkıyoruz. Ergitme işlemiyle son derece kaliteli alüminyum külçeleri üretiyoruz. Elle ettiğimiz külçeler saf alüminyumun yanı sıra alaşımlı, granül, deoksidan, billet, piramit gibi türlerden oluşuyor. Bisit Alüminyum gibi profesyonel hurda alüminyum firmaları külçe ürünlerini büyük sanayi şirketlerine tedarik ediyor.

Alüminyum Hurdacı Firması Fiyatları

Geri dönüşüm sanayisi ilk üretime göre çok daha az maliyet gerektiriyor. Şöyle ki boksit alüminyum cevherinin çıkarılması işçilik, enerji, hammadde gibi maliyetler oluşturuyor. Hurda alüminyum şirketleri ise sadece hurdayı külçeye dönüştürüyor. Onun öncesinde toplayıcılara hurdalar için belli bir ücret ödeniyor. Alüminyum hurdacı firması fiyatları belli kriterlere göre belirliyor. Getirilen hurdaların ağırlığına ve niteliğine göre ücretler veriliyor. Alüminyum hurda fiyatları için Bisit Alüminyum gibi kurumsal firmalar daha yüksek rakamlar ödüyor.

Alüminyum Hurda Alım Satım İçin
Hemen Bizimle İletişime Geçin.
YORUMLAR
Müşterilerimizin Görüşleri
Alüminyum hammade ihtiyaçlarımızı karşılayan ve çözüm odaklı olan Bisit alüminyum firmasına teşekkür ederiz.
Aslı Ertem Aydoğan Ticaret
Geridönüşüm alanında çalışma yaptığımız ve memnun olduğumuz firma.
Halil Salman
Whatsapp
Bisit Alüminyum
Bisit Alüminyum
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?