Becel Tereyağı Keyfi ile Her Öğünü Aşka Dönüştürün
Sevdiğiniz kalpler için her gün hazırladığınız yemeklere eşsiz lezzetini katan Becel, tamamen bitkisel yağlar içeren yeni ürünü Tereyağı Keyfi ile Sevgililer Günü’nde de sofralarınızın vazgeçilmezi oluyor.
Ünlü şef Arda Türkmen’in Sevgililer Günü’ne özel Becel’li “Unsuz Çikolatalı Kek” tarifiyle sevgilinizin kalbini yeniden kazanın.Becel ailesinin yeni üyesi Becel Tereyağı Keyfi, Arda Türkmen’in özel tarifleriyle aşkı ve lezzeti Sevgililer Günü sofranızda buluşturuyor. Tamamen bitkisel yağlardan oluşan Becel Tereyağı Keyfi ile 14 Şubat’ta sevgilinize tadı damaklarda kalacak yemekler hazırlayabilir, bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz. Arda Şef’in tereyağı keyfini paylaşan kalpler için en lezzetli tariflerine Facebook/BecelTürkiye adresinden ulaşabilir, Becel Tereyağı Keyfi’nin paket, kase ve sıvı çeşitleriyle sevdiğiniz kalplere unutulmaz lezzetler hazırlayabilirsiniz.
Unsuz Çikolatalı Kek tarifi Malzemeler:
250 gr parçalara ayrılmış bitter çikolata
200 gr Becel Tereyağı Keyfi
1 su bardağı pudra şekeri
4 yumurta (sarısı ve beyazı ayrılmış)
Hazırlanışı:
Fırını 160 dereceye ayarlayın. Tabanı çıkan kek kalıbını yağlayın.200 gr Becel Tereyağı Keyfi’ni ve 250 gr bitter çikolatayı benmari usulü eritin. 1 bardak pudra şekerinin yarısını 4 adet yumurta sarısıyla, yaklaşık 5 dakika krema kıvamına gelene kadar mikserle çırpın.Ayrı bir kapta, 4 adet yumurta beyazını çırptıktan sonra kalan pudra şekerini ekleyerek eriyene kadar karışımı mikser yardımıyla kabartın.Yumurta sarılarına benmari usulü eritilen çikolatayı yavaş yavaş ekleyerek karıştırın.
Bu karışıma yumurta beyazlarının yarısını ekleyin ve karıştırın. Karıştırma işlemini dıştan içe doğru yapın. Böylelikle karışımı fazla sulandırmamış ve yumurtaları söndürmemiş olursunuz. Kalan yumurta beyazını da koyup karıştırarak birbirine yedirin.Kek kalıbına boşaltarak, 50-55 dakika 160 derecede ısıtılmış fırında pişirin.
Haberin Kaynağı : Excel İletişim Danışmanlığı
05.02.2014