Benzin İstasyonlarından Spor Salonlarına Kadar Zulu Atıştırmalık Kuru Et Her Yerde
Yersu Gıda tarafından kendi tesislerinde üretilen Türkiye’nin ilk atıştırmalık kuru eti Zulu, hem atıştırmayı seven hem de sağlıklı olmak isteyenlerin çantasında, arabasında, teknede, uzun yolda, kampta, dağda yanından ayırmayacağı bir ürün… Marketlerlerden benzin istasyonlarına, spor salonlarına kadar pek çok yerde Zulu Atıştırmalık Et raflarda yer alıyor. Türkiye genelinde 127 satış noktasında satılan Zulu Atıştırmalık Kuru Et, 2016 yılı
Yüksek besin değeri ve çok düşük yağ oranı ile Amerika’da sağlıklı atıştırma ürünlerinin başında gelen beef jerky / kuru etin Türkiye’de ilk üreticisi olan Yersu Gıda’nın Atıştırmalık Kuru Eti Zulu, uzun saatler çalışan, trafikte ve yolda uzun süre zaman geçiren, hem atıştırmayı seven hem sağlıklı beslenmeyi hedefleyen kişiler için birebir. Bunun dışında yüksek protein içerdiği için sporcular; hafif, pratik ve yemeye hazır olduğu için dağcılık, trekking sporuyla ilgilenenler; tekne seyahati ve kamp yapmayı sevenler için Zulu Atıştırmalık Kuru Et pratik bir çözüm.
Türkiye çapında en fazla benzin istasyonlarında satılan Zulu Atıştırmalık Kuru Et’i; İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Antalya ve Trabzon’daki 127 satış noktasında satılıyor. Zulu Atıştırmalık Kuru Et satış ağını 2016 yılında daha da genişletmeyi hedefliyor. Türkiye’nin ilk ambalajlı kuru eti Zulu benzin istasyonları, market ve şarküteriler, hastane ve üniversite kafeleri ve spor salonlarında satılıyor.
Zulu Atıştırmalık Kuru Et 0 karbonhidrat ve çok az yağ içeriyor. 40 gr’lık paketlerde satışa sunulan Zulu Atıştırmalık Kuru Et 4 gr yağ, 108 kalori içermesine rağmen 56 gr. protein içeriyor. Zulu, dehidrasyon yönetimiyle etin içindeki suyun tamamını alındığı için diğer kuru et diye tabir edilen ürünlerden ayrılıyor. Tüm bu özelliklerinden dolayı hedef kitlesi çok geniş olan Zulu’yu 18-50 arası erkek ve kadınlar beslenmelerinde tercih ediyorlar.
Satış noktaları genişleyecek
Türkiye’nin ilk ambalajlı kuru eti Zulu benzin istasyonları, market ve şarküteriler, hastane ve üniversite kafeleri ve spor salonlarında satılıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum, Göcek, Bursa ve Trabzon’da satış noktalarında satılan Zulu, 2016 yılı içinde var olan satış ağı genişletmek için çalışmalar yapıyor.
Original, BBQ ve Acı BBQ olmak üzere 3 çeşidi bulunan Zulu şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum, Göcek ve Trabzon’da satış noktaları olan Zulu satış teşkilatını genişletmek üzerine hedeflerini koyuyor. Türkiye’nin her noktasına da ekstra bir ücret talep etmeden kargo ile gönderimin yanı sıra internet üzerinden de sipariş verilebiliyor.
Zulu Atıştırmalık Kuru Et hakkında:
Türkiye’nin ilk ambalajlı kuru eti Zulu’yu üreten Yersu Gıda Kurucusu Hande Altay ve Genel Müdürü Orkun Kurucu, yurtdışı seyahatlerinde gittikleri her yerden yanlarında kuru et taşıdıklarını söylüyorlar. Aktif spor yaşamları olan Altay ve Kurucu kuru etten daha sağlıklı bir atıştırma ürünü olamadığını öğrenince de Türkiye’de de üretimine karar vermişler.
Kurutulmuş et, geçmişte de hem Türk kültüründe hem de diğer kültürlerde bastırma, biltong, kadit gibi isimlerle üretilip, severek tüketilmiştir. Zulu kuru et, lezzetli bir atıştırma ürünü olmasının yanı sıra benzersiz bir protein kaynağı olup, sağlıklı beslenme ve spordan sonra beslenme için, sporcuların protein ihtiyaçlarını karşılamak için de ideal bir üründür.
ZULU, kuru et” üretmek için özel kurulmuş T.C. Tarım ve Gıda Bakanlığı onaylı Yersu Gıda’nın tesisinde, veteriner hekim kontrolünde kesilmiş dana eti ile özel yapım fırınlarda üretiliyor. Öncelikle lezzeti veren marinasyon işlemi ve ardından uzun saatler fırında kurutma yapılıyor. Geçmişte ve günümüzde de halen İç Anadolu Bölgesi’nde doğal şartlarda kurutulan et, bugün teknolojinin gelişmesiyle birlikte rüzgarın ve güneşin etkilerini bilgisayar kontrolündeki fırınlar alıyor. Marine edilmiş ve tamamen kurutulmuş etin içinde bakteri, organizma oluşmuyor ve uzun süre dayanıklı hale geliyor.
Haberin Kaynağı : BEZE GROUP
01.03.2016