Diyarbakırlı Şefler, İnoksan Gazlı Kombi (Buharlı) Fırın ile Tanıştı
İnoksan Gazlı Kombi Fırın Ailesi, Diyarbakırlı Şeflerin Gönlünü Fethetti!
Endüstriyel mutfak sektöründe Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı İnoksan, “Kazandıran Mutfak” sloganıyla çıktığı yolda, kullanıcılarının ihtiyaçlarına en verimli şekilde yanıt verebilen, yüksek teknolojinin sunduğu en uzun ömürlü ürünleri sunuyor. İnoksan, bu doğrultuda yaptığı çalışmalarla Gazlı Kombi (Buharlı) fırını geliştirdi.
Gazlı Kombi (Buharlı) fırını deneyimletmek amacıyla tadım etkinlikleri düzenleyen İnoksan, şeflerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ankara Atılım Üniversitesi’nden sonra ki durağı Diyarbakır olan mutfağın lideri, 26 Eylül Perşembe günü Diyarbakır’da şeflerle buluştu. Urfa yolu üzerinde bulunan Malabadi Hotel’de düzenlenen etkinliğe mutfağın asıl sahipleri aşçılar, satınalma ve F&B müdürleri, işletme sahipleri ve sektörün önde gelen birçok ismi katıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı etkinlik sonunda şeflere sertifika verildi.
Gazlı kombi fırın şeflerden tam not aldı!
Pişirme etkinliğinde İnoksan’ın Eğitmen ve Danışman Şefi Rıfat Sınmaz’ın Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile pişirdiği lezzetler misafirlere ikram edilerek, fırının pişirme performansı test edildi. Yapılan eğitim sonunda alınan sonuç ise hem lezzet hem zaman hem de kullanım kolaylığı açısından çok beğenildi.
Gazlı Kombi (Buharlı) fırına ait katılımcılara teknik bilgiler de veren Sınmaz; et, tavuk, balık, sebze, unlu mamuller, tatlılar gibi birçok farklı yiyeceğin fırında nasıl pişirileceğini, püf noktalarını, fırının sağladığı kolaylıkları, tasarrufları ve daha birçok bilgiyi 4 saat boyunca misafirler ile paylaştı.
Mutfak profesyonellerine büyük kolaylık
Profesyonel mutfaklarla 1980 yılından bu yana ilkleri buluşturan İnoksan, Ar-Ge çalışmalarının başarılı sonuçlarını her daim alıyor. Gazlı kombi (Buharlı) fırın, yüksek teknolojinin sunduğu premix yanma sistemi ile yüzde 90–95 oranında verimli yanma performansı ile enerji tasarrufu sağlıyor. Yanmış gazların yemeklere temasını engelleyen fırınlar, aynı zamanda mükemmel tasarımı ile can güvenliği, hijyen, ergonomi ve pişirme arabasının fırının içine girmesi ile kullanım kolaylığı açısından da önemli avantajlar sağlıyor. Gazlı Kombi (Buharlı) fırın birçok yemeği aynı anda pişirebilme, hızlı soğutma, tek tuşla yemek pişirme, et probu, 4 adet fan hız ayarı, el duşu gibi özellikleri ile mutfak profesyonellerinin işini kolaylaştırıyor…
Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile üst düzey tasarruf…
Kombi fırının sahip olduğu konveksiyonlu pişirme, banket yemek pişirme, buharlı pişirme, konveksiyon+buhar (kombi), düşük sıcaklık buhar pişirme konumları ile her türlü yemeği pişirmek mümkün!
İnoksan hakkında:
Endüstriyel mutfak sektörünün öncü firmalarından İNOKSAN, 1980 yılında Vehbi Varlık tarafından kurulmuştur. İNOKSAN, profesyonel bir mutfak için hazırlık aşamasından pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazı üretmektedir. 20.000 m² kapalı alanda kurulu teknolojik bir mutfak üssüne sahip İNOKSAN, 5 kıtaya ihracat yapmaktadır. Ülke çapına yayılmış 80 yetkili servis ile satış sonrası hizmetlerini yürüten İNOKSAN'ın 6 büyük ilde bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Paslanmaz çelik, krom nikel saç ve ithal yerli kompenetler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapan İNOKSAN, projeden servise kadar tam bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Uluslararası temsilcilikleri vasıtası ve direkt satışları ile üretiminin %35'ini ihraç eden İNOKSAN, uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.
Haberin Kaynağı : Salt İletişim Grup
30.09.2013