Doygun Ekmek Bayim Olur Musun Fuarı'na Katıldı
İstanbul’dan sonra Ankara ve İzmit’e açılan Doygun,fuarda yeni distribütörlerle buluştu.
İstanbul’dan sonra Ankara ve İzmit’e de açılan Doygun Ekmek, Türkiye genelindeki distribütörlük arayışına devam ediyor. Bu arayış kapsamında 12 – 15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenenBayim Olur Musun Fuarı’na katılan Doygun Ekmek,fuardaziyaretçileriyle buluştu ve yeni distribütörlük olasılıklarını değerlendirdi.
Ekmek ve unlu mamuller sektöründe Türkiye’de ilklerin lideri olan Doygun’unperakendede 19, paketli endüstriyel ürünlerde 25, donuk gıdalarda56ve yarı pişmiş ürünlerde 28 olmak üzere toplamda 100’ü aşkın ürün çeşidi bulunuyor. İstanbul’da 2 bini aşkın satış noktası ile son tüketiciye ulaşan ve yakın zamanda İstanbul dışına çıkarak Ankara ve İzmit’e açılan Doygun, Türkiye genelinde distribütörler arıyor.Günlük 40 ton üretim kapasitesine sahip olan Doygun, 2014 yılında devreye alınması planlanan iki yeni hat ile günlük kapasitesini yüzde 75 artırarak 70 tona çıkarmayı hedefliyor.
Doygun Ekmek’in tam tahıllı ürün grubunda; kağıt ambalajda tam buğday ve tam çavdarlı somun ekmeği, Soft tam buğday ve tam çavdar ekmeği ile çok tahıllı ekmek yer alıyor. Dost ürün grubu ise köy ekmeği, tam buğdaylı ekmek ve çok tahıllı ekmekten oluşuyor. Kepekli ekmek, light ekmek, tost ekmeği, büfe tost ekmeği, 6’lı hamburger ekmeği, 7’li sandviç ekmeği, tortilla, sade, haşhaşlı ve buğdaylı galeta çeşitleri, tam buğday unu, sade ve kakaolu pasta tabanı da yine Doygun’un perakende ürün yelpazesinde yer alan ürünler…
Kağıt ambalajlı katkısız tam buğday ve tam çavdar ekmeğinin Türkiye’deki ilk ve tek üreticisi olan Doygun Ekmek, tek kişilik ambalajda roll ekmek,vitamin ilaveli light ekmek ve gözeneksiz tost ekmeğini de piyasaya ilk sunan firma oldu. Ayrıca Doygun, GDO’suz ürünler üreterek Türkiye’de paketli ekmekte Helal Gıda Belgesi’ni alan ilk firma…
www.doygun.com.tr / www.facebook.com/doygunekmek
Haberin Kaynağı : İNOMİST İLETİŞİM
16.09.2013