Ege'nin Mis Kokusu Feast Limonlu Çipura ile Sofranızda
Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ege’den Balık Yemekleri serisi ile Ege’nin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor.
Fırında ya da mikrodalga fırında çok kısa sürede hazırlanan Feast Limonlu Çipura, Ege’den taze bir anın keyfini zahmetsizce çıkarmanızı sağlıyor.
Türkiye’nin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesislerine sahip olan Feast, kalite ve uzmanlığı yenilikçi lezzetlerle buluşturuyor, yaz sofralarını ziyafete dönüştürüyor.
Yoğun iş hayatından dolayı mutfağa zaman ayıramayanlar için sağlıklı bir alternatif olan Ege’den Balık Yemekleri Serisi’nden Limonlu Çipura için balığın en iyisi Bodrum koylarından özenle seçildi. Yöreye has zeytinyağı, limon, Ege dağlarının mis kokan adaçayı ve tane karabiber ile harmanlanan Feast Limonlu Çipura, yaz boyu Ege’yi yaşamak isteyen lezzet tutkunlarının favorisi olmaya aday.Fırınlanabilir özel kabında kokusuz ve kılçıksız balık keyfini pratik bir şekilde yaşayabileceğiniz Limonlu Çipura, önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika ya da mikrodalga fırında (orta seviyede) 8 dakika pişirilerek kolayca hazırlanıyor. Size ise Ege’den taze bir anın keyfini zahmetsizce çıkarmak kalıyor.
E. Özgörkey Grubu hakkında:
Temelleri 1951 yılında, gruba ismini veren Erdoğan Özgörkey tarafından atılan E. Özgörkey Grubu, bugün tarım, gıda, otomotiv, turizm, otelcilik ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermektedir.
Grup, içecek sektöründeki 30 yıllık deneyimini, 1998 yılında dondurulmuş gıda alanına taşıyarak, Özgörkey Gıda’nın temellerini atmıştır. İzmir Torbalı’da yaklaşık 1 milyon m2 alan üzerine kurulu tesis, 100 bin tonu aşan üretim kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesisi konumundadır.
Özgörkey Gıda, Feast markalı ürünlerini Japonya’dan İngiltere’ye dünyanın birçok ülkesine ihraç ederken, ülkemizde ise ev dışı tüketim kanalının pazar lideri, perakende sektörünün ise en inovatif ve dinamik kuruluşudur.
Haberin Kaynağı : Cohn & Wolfe İstanbul
24.06.2013