Gıda üreticileri “Estuz” Diyor
Endüstriyel gıda üreticileri, tuzda tercihlerini Estuz’dan yana kullanıyor. Tuz sektöründe 33 yılı geride bırakan ve üç ayrı bölgede olmak üzere üç ayrı tesiste faaliyet gösteren Estuz’un Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, gıda sektörünün en fazla talep ettiği markaların başında geldiklerini vurguladı.
Endüstriyel gıda sektörü, tuz ihtiyacının büyük bir kısmını Estuz ile karşılıyor. Toplamda ayda 12 bin ton üretim kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük mamul tuz üreticileri arasında yer alan Estuz’un Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, “Tüm gıda kolları için tuz üretiminde ihtisaslaşmış bir firmayız” dedi.
Tekstil ve kimya sektörünün ihtiyaçlarının yanı sıra seçkin gıda kuruluşlarının tuz tedariğini sağladıklarını vurgulayan Özdemir, kaliteleri ve güvenirlikleri ile özellikle gıda sektörünün en çok talep ettiği markaların başında geldiklerini ifade etti. Özdemir, “Endüstriyel alanda gıda sektörüne verdiği hizmet ile Estuz lider durumda” dedi.
Gıda sektörünün her alanı gibi tekstil, metalurji, kişisel bakım, kimya ve daha birçok sektörün ihtiyacı olan tuz çeşitlerini de yurtiçi ve yurtdışında müşterilerine sunduklarını kaydeden Özdemir, “İyotlu, iyotsuz, sodyumu azaltılmış ürün çeşitlerimiz ile hem damak zevkine hem de sağlıkla ilgili gereksinimlere cevap vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Haberin Kaynağı : Lorbi Tanıtım & Halkla İlişkiler
13.05.2015