İnoksan, Mutfak Profesyonellerine Gazlı Kombi (Buharlı) Fırını Tanıtıyor
“Kazandıran Mutfak” vizyonuyla kullanıcılarının ihtiyacına en iyi şekilde yanıt verebilen,yüksek teknolojinin sunduğu en verimli ürünleri sunan İnoksan, Gazlı Kombi (Buharlı) fırını geliştirdi.
Gazlı Kombi (Buharlı) fırını mutfak profesyonellerine daha yakından tanıtmak amacıyla tadım etkinlikleri düzenleyen İnoksan, bu yılın ilk etkinliğine İzmir’de imza attı.
Akademi İnoksan’ın gerçekleştirdiği tadım etkinlikleri ve ekipman eğitimleri sektöre adeta ışık tutuyor. 2013’ün ilk pişirme etkinliği İnoksan’ın Bölge Bayi Akser Mutfak’ın katkılarıyla 12 - 13 Şubat tarihlerinde İzmir’de gerçekleşti. Akser Mutfak’ın showroom’un da bulunan uygulama mutfağında yapılacan eğitime mutfağın asıl sahipleri aşçılar, satınalma ve F&B müdürleri, işletme sahipleri ve sektörün önde gelen birçok ismi katıldı. Pişirme etkinliğinde İnoksan’ın Eğitmen ve Danışman Şefi Rıfat Sınmaz’ın Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile pişireceği lezzetler misafirlere ikram edilerek, fırının pişirme performansı test edilmiş oldu.
Gazlı Kombi (Buharlı) fırına ait katılımcılara teknik bilgiler de veren olan Sınmaz; et, tavuk, balık, sebze, unlu mamuller, tatlılar gibi birçok farklı yiyeceğin fırında nasıl pişirileceğini, püf noktalarını, fırının sağladığı kolaylıkları, tasarrufları ve daha birçok bilgiyi 4 saat boyunca misafirler ile paylaştı.
Profesyonel mutfaklarla 1980 yılından bu yana ilkleri buluşturan İnoksan, Ar-Ge çalışmalarının başarılı sonuçlarını her daim alıyor. Gazlı kombi (Buharlı) fırın, yüksek teknolojinin sunduğu premix yanma sistemi ile yüzde 90–95 oranında verimli yanma performansı ile enerji tasarrufu sağlıyor. Yanmış gazların yemeklere temasını engelleyen fırınlar, aynı zamanda mükemmel tasarımı ile can güvenliği, hijyen, ergonomi ve pişirme arabasının fırının içine girmesi ile kullanım kolaylığı açısından da önemli avantajlar sağlıyor. Gazlı Kombi (Buharlı) fırın birçok yemeği aynı anda pişirebilme, hızlı soğutma, tek tuşla yemek pişirme, et probu, 4 adet fan hız ayarı, el duşu gibi özellikleri ile mutfak profesyonellerinin işini
kolaylaştırıyor.
Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile üst düzey tasarruf
Kombi fırının sahip olduğu konveksiyonlu pişirme, banket yemek pişirme, buharlı pişirme, konveksiyon+buhar (kombi), düşük sıcaklık buhar pişirme konumları ile her türlü yemeği pişirmek mümkün!
İnoksan hakkında:
Endüstriyel mutfak sektörünün öncü firmalarından İNOKSAN, 1980 yılında Vehbi Varlık tarafından kurulmuştur. İNOKSAN, profesyonel bir mutfak için hazırlık aşamasından pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazı üretmektedir. 20.000 m2 kapalı alanda kurulu teknolojik bir mutfak üssüne sahip İnoksan, 5 kıtaya ihracat yapmaktadır. Ülke çapına yayılmış 80 yetkili servis ile satış sonrası hizmetlerini yürüten İNOKSAN’ın 6 büyük ilde bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Paslanmaz çelik, krom nikel saç ve ithal yerli kompenetler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapan İNOKSAN, projeden servise kadar tam bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Uluslararası temsilcilikleri vasıtası ve direkt satışları ile üretiminin %35’ini ihraç eden İNOKSAN, uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.
Haberin Kaynağı : SUBCONTURKEY YAN SANAYİ ve TEDARİKÇİ GAZETESİ
25.03.2013