KFC, İstanbul ve Antalya’da 2 Restoran Birden Açtı
KFC’nin birbirinden lezzetli tatları Türkiye'nin dört bir köşesindeki tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Her damak zevkine hitap eden zengin menüsü ile farklı lezzet deneyimleri sunan KFC, son olarak İstanbul Çekmeköy İdealistpark AVM ve Antalya MarkAntalya AVM’deki yeni restoranlarını hizmete soktu.
Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye’deki restoran zincirlerine yeni halkalar ekledi. Her damak zevkine hitap eden zengin menüsü ile farklı lezzet deneyimleri sunan KFC, İstanbul ve Antalya’da açtığı yeni şubelerle Türkiye’de 92 restoranla hizmet vermeye başladı.
Türkiye’de 12 ilde hizmet veren KFC, İstanbul Çekmeköy İdealistpark AVM ve Antalya MarkAntalya AVM’de açılan yeni restoranlarında özel soslarıyla müşterilerine farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. KFC Pazarlama Direktörü Zeliha Şener, KFC lezzetlerini Türkiye'nin her köşesindeki tutkunlarıyla buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
KFC HAKKINDA:
1930'ların ortalarında ABD Kentucky'de kurulan KFC, hiç bir işlemden geçirilmemiş %100 tavuk etini, kurucusu Albay Harland D. Sanders'ın 11 baharatlı gizli tarifli karışımına batırılmasından sonra kızartarak müşterilerinin beğenisine sunuyor. Günde 7 milyon müşteriye, yılda 4.5 milyardan fazla parça tavuk satan fast-food devi olan KFC, 105 ülkede 15 binden fazla noktada yer alıyor. Türkiye'ye 1989’da Turkent A.Ş. tarafından getirilen KFC; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Muğla (Dalaman Havaalanı), Balıkesir, Adana, Gaziantep, Antalya ve Mersin’de hizmet veriyor.
Haberin Kaynağı : Communication Partner
03.12.2014