Kurban Etlerini Saklamanın En Kompakt ve Pratik Yolu: Bosch Sandık Tipi Derin Dondurucu
84 x 78 x 60 cm’lik oldukça kompakt ölçüsü ve 143 litrelik geniş iç hacmi ile fark yaratan Bosch GCM15VW20N sandık tipi derin dondurucu, kolaylıkla tek bir yerde muhafazası mümkün olmayan kurban etlerini taptaze bir şekilde saklamak için en kompakt ve pratik çözümü sunuyor.
A+ enerji sınıfındaki Bosch sandik tip iderin dondurucu, elektrik kesintilerinde yiyecekleri bozulmadan 40 saate kadar saklayabiliyor. Dilediğiniz kadar kurban eti veya balık ile mevsim sebze ve meyvelerini, vitamin ve besin değerini koruyarak dondurup, ihtiyacınız olan gıdanın istediğiniz her an elinizin altında olmasını sağlıyor.
“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri’nin GCM15VW20N model sandık tipi derin dondurucusu kurban etlerini saklamanın en kompakt ve pratik yolu oluyor. Bosch GCM15VW20N sandık tipi derin donduru, 84 x 78 x 60 cm’lik ölçüleriyle mutfaklarda geniş yer kaplayan sandık tipi derin donduruculara çok iyi bir alternatif. Bu kompakt ebatta, 143 litrelik hatırı sayılırhacmi ile geniş saklama imkanı tanıyor. Elektrik kesintilerinde yiyecekleri bozulmadan 40 saate; neredeyse iki güne kadar saklayabiliyor. 365 gün kesintisiz çalışan bir ürün olarak, A+ enerji sınıfı ile sağladığı enerji ve bütçe tasarrufuyla da alkışları hak ediyor.
Bosch sandık tipi derin dondurucu en küçük mutfaklara bile sığıyor
Bosch GCM15VW20N sandık tipi derin dondurunun en önemli özelliği son derece kompakt boyuta sahip olması. Bu sayede özellikle yer açısından dar alanlara sahip mutfaklarda da kendine kolaylıkla yer buluyor. 84 x 78 x 60 cm’lik kompakt ölçü içerisinde 143 litrelik hacmi ile geniş saklama imkanı tanıyor.
A+ enerji sınıfı ile çok ekonomik
Bosch GCM15VW20N sandık tipi derin dondurucu da tıpkı buzdolapları gibi yılın 365 günü kesintisiz çalışan bir cihaz. Tüm yıl boyunca çalıştığı için sağladığı enerji tasarrufu büyük önem kazanıyor. Bosch GCM15VW20N , A+ enerji sınıfı ile A sınıfındaki ürünlerden bile yüzde20% daha tasarruflu olduğu için doğaya ve aile bütçesine katkı sağlıyor.
Kurban eti nasıl saklanmalı?
• Kurban etleri kesim sonrası parçalara ayrılarak beş – altı saat soğumaya bırakılmalı. Soğumadan kendi ısısı ile buzdolabına konulan etlerin iç kısımlarının bozulacağı ve kokacağı asla unutulmamalı. Bu sebeple soğumadan ve küçük parçalara ayırmadan kesinlikle buzdolabına konulmamalı.
• Kurban etleri bir defada tüketilecek ölçüde küçük parçalar halinde buzdolabında poşetlerde saklanmalı, uzun sürede tüketilecek etler mutlaka dondurulmalı.
• Pişmiş etler, derin dondurucuda yaklaşık -20°C’de iki – üç ay kalitesini çok fazla kaybetmeden saklanabilir.
• Çiğ etler için tavsiye edilen saklama süresi dört - altı ay arasındadır.
• Etler ve kıymalar, buzdolabından ihtiyaç kadar çıkartılmalı, donmuş et çözündükten sonra tekrar dondurulmamalı.
Bosch GCM15VW20N Sandık Tipi Derin Dondurucu - Teknik Özellikler
• Enerji verimlilik sınıfı: A+
• Elektrik tüketimi: 192 kWh/yıl
• Toplam brüt hacim: 143 l
• Renk: Beyaz
• Yatay kapı kolu,
• Ağırlığı azaltılmış sandık tipi derin dondurucu kapağı
• Dondurucu bölmesi brüt hacim: 143 l
• Dondurma kapasitesi (kg/24 saat): 14 kg
• Elektrik kesintisinde saklama: 40 saat
• 1 x sepet (toplam 3 sepet kapasitesi)
• Defrost suyu çıkış oluğu
• Boyutlar (YXGXD): 84 cm X 78 cm X 60 cm (derinlik ölçüsüne kapı kolu dahildir)
• İklim sınıfı: SN-T
• Tavsiye edilen satış fiyatı: 929,00 TL TL
“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”
Daha detaylı bilgi almak isteyen tüketiciler, Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecekleri Bosch Çağrı Yönetim Merkezini arayabilirler (444 6 333) www.bosch-home.com/tr facebook.com/BoschHomeTurkiye
Haberin Kaynağı : Ogilvy Halkla İlişkiler
02.10.2013