“PEYNİR AŞKINA” GRAND HYATT İSTANBUL’DA
Neşe Biber ve Berrin Bal Onur’un 15 yıldır süren peynir ile ilgili çalışmalarının, Anadolu peynir yolları gezileriyle birleştiği, “PEYNİR AŞKINA” isimli kitapları, Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı.
Neşe Aksoy Biber ve Berrin Bal Onur, Antre Gourmet ile başladıkları lezzet yolculuğunu “Doğduğu Topraklarda PEYNİR AŞKINA Yolculuklar” isimli kitapla taçlandırdı. Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirilen lansmanla okurlarla buluşan kitap, Neşe Aksoy Biber ve Berrin Bal Onur’un 2011-2015 yılları arasında yaptıkları yeni peynir yollarında edindikleri birikimlerini ekleyerek, Ahmet Ağaoğlu’nun fotoğrafları ile oluşturuldu.
İnceleme ve gezi notlarıyla hazırlanan ‘PEYNİR AŞKINA”, fotoğrafları ve baskı kalitesi ile Türkiye ve yurtdışında geniş kitleler tarafından ilgi duyulacak nitelikte oluşturuldu.
Üretildiği coğrafyanın tüm özelliklerini, insanının derin tarihini, geleneklerini, kültürünü içinde barındıran Peynir Aşkına, beş ana başlık içinde yerinde görülen 52 Türk peynirini, gezi notları ile birlikte anlatıyor. Kitap, zengin fotoğraflar ile değerli bir çalışma olarak raflardaki yerini alıyor.
Haberin Kaynağı : Effect PR
28.12.2015