Puratos'tan Poğaçada Devrim
Puratos, geleneksel damak tadından vazgeçmeden beslenmek isteyenler için yeni enzim teknolojisiyle ürettiği Easy Puraslim Poğaça ile poğaçada uzun süre yumuşaklık ve tazeliği bir arada sunuyor.
Türkiye’de 27 yıldır ekmek, pasta ve çikolata üreticilerine hammaddeler sunan Puratos’un, poğaçalara standardın üstünde hacim veren ürünü Puraslim ile daha lezzetli poğaça ve açmalara ulaşmak mümkün.Puratos’un yenilikçi ürünü Puraslim ile Türk damak tadının vazgeçilmezleri poğaça ve açmaların daha yumuşak ve kolay işlenebilir olması sağlanıyor. Yeni teknolojilerle üretilen enzim içeriğiyle Easy Puraslim, kaliteli ve lezzetli ürünleri pazarın beğenisine sunuyor.Poğaçanın tezgâhta kalma süresini uzatmasıyla dikkat çeken Easy Puraslim, aynı zamanda yüksek su tutma kapasitesiyle daha az maliyetli reçetelere imkân tanıyor. Poğaça ustalarının en büyük yardımcısı olan Easy Puraslim ile ağızda dağılan leziz poğaçaların yapımı kolaylaşıyor. Ayrıca pişirilmiş ve dondurulmuş poğaça ve açma uygulamalarında Puraslim ile daha uzun süre taze kalan ürünler elde etmek mümkün.
Haberin Kaynağı : ZEGO İLETİŞİM STRATEJİLERİ MERKEZİ
21.04.2014