Şeflerden İnoksan Gazlı Kombi (Buharlı) Fırınlara Tam Not
İnoksan, Mutfak Profesyonellerine Gazlı Kombi (Buharlı) Fırınını Tanıtmaya Devam Ediyor!
“Kazandıran Mutfak” sloganıyla kullanıcılarının ihtiyacına en verimli şekilde yanıt verebilen, yüksek teknolojinin sunduğu en uzun ömürlü ürünleri sunan İnoksan, Gazlı Kombi (Buharlı) fırınları ile şeflerden tam not almaya devam ediyor
Gazlı Kombi (Buharlı) fırını deneyimletmek amacıyla tadım etkinlikleri düzenleyen İnoksan, Ankara Atılım Üniversitesi’nde Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Derneği destekleriyle şeflerle bir araya geldi.
Akademi İnoksan’ın gerçekleştirdiği tadım etkinlikleri ve ekipman eğitimleri sektöre adeta ışık tutuyor ve öncü olmaya devam ediyor. Ankara Atılım Üniversitesi’nde düzenlenen eğitime mutfağın asıl sahipleri aşçılar, satınalma ve F&B müdürleri, işletme sahipleri ve sektörün önde gelen birçok ismi katıldı. Pişirme etkinliğinde İnoksan’ın Eğitmen ve Danışman Şefi Rıfat Sınmaz’ın Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile pişirdiği lezzetler misafirlere ikram edilerek, fırının pişirme performansı test edildi.
Gazlı Kombi (Buharlı) fırına ait katılımcılara teknik bilgiler de veren Sınmaz; et, tavuk, balık, sebze, unlu mamuller, tatlılar gibi birçok farklı yiyeceğin fırında nasıl pişirileceğini, püf noktalarını, fırının sağladığı kolaylıkları, tasarrufları ve daha birçok bilgiyi 4 saat boyunca misafirler ile paylaştı.
Tasarruf Deyince; İnoksan
İnoksan fırınlarının özelliklerini anlatan İnoksan Eğitmen ve Danışman Şefi Rıfat Sınmaz “tasarruf dendiğinde parmakla gösterilen İnoksan Fırın Ailesi ile %80’e varan yağ tasarrufu yapmanın mümkün olduğunu, pişirim yaptığı tüm ürünlerle ispatladı. Özellikle “banket yemeklerinde kullanılan bonfritleri (Şoklu Patates) fritöz veya tavalarda 18 kilogramlık 3 teneke yağ ile en az 2 saatte pişirmek mümkünken İnoksan fırınlarında hiç yağ kullanmadan, %100 tasarrufla, 30 dakika gibi kısa bir sürede yaklaşık 700 porsiyon bonfrit pişirilmesi katılımcılardan tam not aldı.
Gazlı Kombi (Buharlı) fırın ile üst düzey tasarruf…
Profesyonel mutfaklarla 1980 yılından bu yana ilkleri buluşturan İnoksan, Ar-Ge çalışmalarının başarılı sonuçlarını her daim alıyor. Gazlı kombi (Buharlı) fırın, yüksek teknolojinin sunduğu premix yanma sistemi ile yüzde 90–95 oranında verimli yanma performansı ile enerji tasarrufu sağlıyor. Yanmış gazların yemeklere temasını engelleyen fırınlar, aynı zamanda mükemmel tasarımı ile can güvenliği, hijyen, ergonomi ve pişirme arabasının fırının içine girmesi ile kullanım kolaylığı açısından da önemli avantajlar sağlıyor. Gazlı Kombi (Buharlı) fırın birçok yemeği aynı anda pişirebilme, hızlı soğutma, tek tuşla yemek pişirme, et probu, 4 adet fan hız ayarı, el duşu gibi özellikleri ile mutfak profesyonellerinin işini kolaylaştırıyor…
Kombi fırının sahip olduğu konveksiyonlu pişirme, banket yemek pişirme, buharlı pişirme, konveksiyon+buhar (kombi), düşük sıcaklık buhar pişirme konumları ile her türlü yemeği pişirmek mümkün!
İnoksan hakkında:
Endüstriyel mutfak sektörünün öncü firmalarından İNOKSAN, 1980 yılında Vehbi Varlık tarafından kurulmuştur. İNOKSAN, profesyonel bir mutfak için hazırlık aşamasından pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazı üretmektedir. 20.000 m² kapalı alanda kurulu teknolojik bir mutfak üssüne sahip İnoksan, 5 kıtaya ihracat yapmaktadır. Ülke çapına yayılmış 80 yetkili servis ile satış sonrası hizmetlerini yürüten İNOKSAN'ın 6 büyük ilde bölge müdürlüğü bulunmaktadır.Paslanmaz çelik, krom nikel saç ve ithal yerli kompenetler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapan İNOKSAN, projeden servise kadar tam bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Uluslararası temsilcilikleri vasıtası ve direkt satışları ile üretiminin %35'ini ihraç eden İNOKSAN, uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.
Haberin Kaynağı : Salt İletişim Grup
02.09.2013