Şirketlerin Teknolojideki Yeni Yol Arkadaşı: Bulutistan
Çağımız iş dünyasının kaçınılmaz platformlarından Bulut teknolojisiyle ilgili ürünlerin temini, kurulumu, yönetimi ve desteği konularında hizmet veren Bulutistan, KOBİ’lere %80’e varan tasarruf imkanı sunarken sağladığı Bulut çözümleriyle verimliliği %50 artırmayı hedefliyor.
Gücünü işbirliği yaptığı yerli ve yabancı ortaklardan alan Bulutistan, sunduğu bulut çözümleriyle alanında fark yaratıyor. Bulutistan’dan faydalanan KOBİ’ler, bu alanda fark yaratan güvenilir hizmetlere en kolay yoldan erişerek rakiplerinden bir adım önde olacak ve %80’e varan bir oranda tasarruf sağlayacak. Şirket, özellikle Microsoft Ofice 365 ve Microsoft Azure platformlarında öncü çözümlerle sunduğu hizmetlerle öne çıkıyor. Bulutistan, Uzaktan Yedekleme, Veri Güvenliği, Müşteri İlişkileri Yönetimi, E-Fatura ve E-Defter başta olmak üzere teknoloji analizi sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek ihtiyaçları tek noktadan karşılıyor.
Bulutistan’ın farkı ne?
Pek çok bulut sağlayıcısının aksine Bulutistan, şirketlerin bilişim ihtiyaçlarının belirlenmesi, sağlanması ve yönetilmesi aşamasında uzun süreli yol arkadaşı olarak hizmet veriyor. Bir diğer fark ise Bulutistan’ın sunduğu KOBİ dostu çözümler sayesinde, KOBİ’ler tüm servis paketine yüklü ödemeler yapmak yerine ihtiyaçları ve kullanımları doğrultusunda ödeme yapıyor. Tüm ihtiyaçların tek bir noktadan karşılandığı bu modelle, rekabet halindeki işletmeler, teknolojiye en kısa yoldan ve güvenli bir şekilde ulaşabiliyor. En önemlisi, şirketler, teknolojik prosedürler yüzünden işlerinden geri kalmıyor ve verimliklerini %50 oranında artırma imkanı yakalıyor.
Orçun Murat Özalp: “2020’de bilgilerin yüzde 40’ı bulutta olacak”
Türkiye’nin bulut alanında dünya standartlarını bir an önce yakalaması gerektiğinin altını çizen Bulutistan Kurucu Ortağı Orçun Murat Özalp, sözlerine şöyle devam ediyor: “Hepimiz farkındayız ki bulut teknolojileri, şirketlere, kurumlara ve hatta devlet organlarına büyük avantajlar sunuyor. Araştırmalar dünya genelinde şirketlerin bulut bilişim hizmetlerine yapacakları harcamanın 2016'da 207 milyar dolara yükseleceğini öngörüyor . Diğer yandan, iki yıl önce dijital dünyadaki veri miktarının yüzde 20'sinden azı Bulut ile temas ederken 2020 senesinde bu oran iki katına çıkarak yüzde 40'a ulaşacak . Bu öngörülerle, Bulutistan olarak yepyeni bir iş modeli geliştirdik. KOBİ’lerin ihtiyaçlarını ve kullanım miktarlarını gözeten bir fiyatlandırma politikamız var ve tüm çözümlerimizi tek bir noktadan kolayca sağlıyoruz. Müşterilerimizin verimliliklerini %50 oranda daha da artırmayı ve %80’e varan tasarruf sağlamalarını hedefliyoruz. Bulutistan olarak, büyük ortaklıklara imza atarak büyüyoruz. Özellikle tedarikçileri, bayileri ve üye işyerleri olan, ülkemizin önde gelen firmalarıyla başlattığımız çalışmalar sayesinde büyük farkındalıklar yaratmaya devam edeceğiz.”
Bulutistan Hakkında:
Bulutistan, 2015 yılında Bulut bilişimin Türkiye’deki gelişimine Turkcell ve Microsoft’taki görevleriyle değer katan iki üst düzey yöneticisi tarafından KOBİ’lere teknoloji köprüsü olmak amacıyla kuruldu. Bilişim sektöründeki hizmet veren tüm şirketlerden farklı olarak tek işi bulut teknolojisi olan Bulutistan, gücünü iş ortağı olduğu yerli ve yabancı bulut teknolojisi sağlayıcılarından alıyor.
Bir teknoloji köprüsü olan Bulutistan, işletmelerin yatırım yapmadan, teknoloji dünyasındaki en yenilikçi çözümleri Bulut Bilişim iş modeli üzerinden kullandıkları kadar ödedikleri bir platform olarak hizmet veriyor. Şirket, KOBİ’lere teknoloji köprüsü olma hedefiyle yenilikçi ve etkili bulut çözümleri sağlıyor.
Şirketin yenilikçi bir iş modeliyle bulut hizmeti vermesi, tüm hizmetin tek elden sağlanması ve hizmet verilen şirketlerle kurulan uzun yol arkadaşlığı anlayışı iç ve dış yatırımcıyı cezbediyor. Şirket, aldığı yatırımlarla güçlenerek büyüyor.
Haberin Kaynağı : PiarDijital Ajansı
29.04.2015