Türkiye’nin Krem Peyniri Artık Cam Kapta
Krem Peynirin Uzmanından Yenilikçi Ambalaj: Bardakta Krem Peynir...
Yumuşacık kıvamı ile lezzeti akıllardan çıkmayan TEKSÜT Krem Peynir, yeni ambalajı ile mutfaklarda peynir şöleni ile beraber, pratik çözümler sunuyor. Krem peynirin lezzet uzmanı TEKSÜT, simitlerin ve kızarmış ekmeklerin üstünde benzersiz bir lezzet oluşturan krem peynirini, yeni cam ambalajında piyasaya sunuyor.
Krem peynirin uzmanı TEKSÜT’ün yumuşacık bir kıvama sahip olan krem peyniri, kahvaltının yanı sıra sandviçlere de benzersiz bir lezzet katıyor. Alıştığınız ve sevdiğiniz her zamanki TEKSÜT Krem Peynir, yeni ambalajı ile bittiğinde bile mutfağınızda yer ediniyor. Cam kap, bardak ya da minik saklama kabı olarak kullanılabiliyor. Camdan vazgeçmek istemeyenler, cam sağlığını mutfağına TEKSÜT ile taşıyor.
TEKSÜT’ün geniş ürün yelpazesi, sofrasında leziz seçimler arayanları bekliyor. Krem peynirin yanı sıra örgü, dil ve çeçil gibi yöresel peynirler, taze kaşar, beyaz peynir, UHT süt, labne, kaymak ve az yağlı beyaz peynir gibi farklı alternatifler öğünleri zenginleştiriyor.
TEKSÜT hakkında:
TEKSÜT 1956 yılında Balıkesir iline bağlı Gönen ilçesinde Recep Arınık tarafından kurulmuştur. Önceleri sadece beyaz peynir üretimi üzerine kurulmuş olan TEKSÜT mandırası 1990 yılında halen üretim yapılmakta olan modern tesislerine taşınmıştır.
50 yılı aşan üretim süresince kaliteyi her zaman ön planda tutan TEKSÜT ürün yelpazesini de geliştirmeyi ihmal etmemiştir. Beyaz peynir ile başlayan TEKSÜT serüveni bugün kaşar peyniri, krem peynir, tereyağı, sürülebilir beyaz peynir, labne, kaymak, yoğurt, ayran ve yöresel peynirler (mihaliç, çeçil, dil, çerkez, otlu, urfa, örgü, vb.) gibi farklı çeşit ve gramajlarda birbirinden leziz ürünler ile devam etmektedir.
Lezzetli ürünler üretirken bir yandan da kalite çalışmalarını gittikçe daha titiz bir boyuta taşıyan firma, 1998 yılında ISO 9002 Kalite Güvence Belgesi ve 2005 yılında Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) sistem belgelerini, akabinde, TS EN ISO 2001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ile TS EN ISO 22.000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazanmıştır. Personel eğitimine her zaman ayrı bir önem veren TEKSÜT, yaklaşık 5 yıldır Gıda Hijyeni ve Teknolojisi ile Gıda Güvenliği konularında aylık eğitimlerini aralıksız sürdürmektedir. TEKSÜT, 2011 yılında FDA tarafından denetlenmiş ve denetim olumlu olarak sonuçlanmıştır.
Yaklaşık 8000 metrekare kapalı alanda 280 personel ile hizmet vermekte olan TEKSÜT, ihracat hedefleri doğrultusunda “Türk Malı” ibaresini dünyanın pek çok noktasına taşımakta, ürünlerini ABD ve Irak’a kadar ulaştırmakta ve yeni ihracat planlamaları yapmaktadır.
Haberin Kaynağı : Contactplus
16.07.2013