Universal Robots Dünya Otomotiv Konferansı`na Katılacak
Cobot’ların otomotiv sektöründeki rekabet avantajları anlatılacak
Universal Robots Dünya Otomotiv Konferansı'na Katılacak
Cobot’ların otomotiv sektöründeki rekabet avantajları anlatılacak
Otomotiv sektörüne ait en güncel trendlerin ve en son gelişmelerin tartışıldığı Dünya Otomotiv Konferansı 9. yılında yeniden yüz yüze gerçekleşecek. Markaların yeni proje ve tecrübelerini paylaşacağı zirveye Bronz Sponsor olarak veren Universal Robots, gerçekleşecek zirvede cobot’ların otomotiv sektöründeki rekabet avantajları ve kullanım alanlarını ziyaretçilere aktaracak.
Bu yıl 20 Eylül’de 9.’su düzenlenecek olan Dünya Otomotiv Konferansı’nda (WAC- World Automotive Conference), Türkiye’den ve dünyadan otomotiv sektörüyle ilgili en güncel gelişmeler masaya yatırılacak. Otomotivin yanı sıra robot ve Endüstri 4.0 sektörünün temsilcilerini bir araya getiren konferansa, dünya devi otomotiv markaları, sektöre yön veren ana üretici ve tedarikçi firmalar, kamu kuruluşları ve STK’lar katılacak. Otomotiv sektörünün nabzını tutan konferansın ilgi çeken tartışma konuları arasında; pandemi süreci ve sonrası için ekonomik beklentilerin ne yönde olduğu, sektöre yön veren firmalar firmaların benimsediği vizyon, otomotiv sektörünün içinden geçtiği dönüşüm, tedarik zinciri ve satın alma süreçleri, elektrikli araçlar, otomasyon gibi mega trendler yapay zeka, gibi tüm dünyanın gündeminde olan başlıklar bulunuyor.
“Cobot teknolojisi ile yeni nesil sayısız avantaj”
Otomotiv sektörünün lider isimleri ile düzenlenen uluslararası platforma Bronz Sponsor olarak destek verdiklerini kaydeden Universal Robots Türkiye & MEA Ülke Müdürü Kandan Özgür Gök, Universal Robots olarak sektörün mobilite, elektrikli araçlara geçiş, dijital dönüşüm sürecine nasıl destek verdiklerini, bu doğrultuda çalışmalarını hatırlattı. Kandan Özgür Gök konuşmasına şöyle devam etti: “ Otonom araçlarla dakikalar içerisinde entegre edilebilen cobot’lar, üretim tesisinde gerek aracın batarya hazırlama ve ön operasyonları, gerekse konvansiyonel yöntemler ile çalışan istasyonlara parça besleme ve konvansiyonel robotlarla otomatize edilemeyen hatların dönüşümünde katma değer sağlıyor. Ayrıca cobot teknolojisinin geldiği son noktada, mobil araçlarla entegrasyon, DC OEM kabin, G-code işleme özelliği, kumandasız programlama gibi birçok sayısız avantaj da sunuluyor. Biz de tüm bu yeniliklerle birlikte Dünya Otomotiv Konferansı’nda ziyaretçilere cobot’ların otomotiv sektöründeki rekabet avantajlarını ve kullanım alanlarını aktaracağız.”